Nieuwe speurwandeling: de infiltrant

Na lang wachten is het dan eindelijk zover: een nieuwe speurwandeling! En wat voor een, want deze keer zit er een heuse drugsbende achter je aan.

Het verhaal van de nieuwe speurwandeling

Een undercoveragent met de codenaam ‘Esmée’ is geïnfiltreerd binnen de grootste drugbende van Noord-Nederland. In het geheim werkt hij al 3 jaar aan deze missie, waarvan zelfs zijn collega’s niet op de hoogte zijn. Maar dan slaat het noodlot toe, want de bendeleden ontdekken dat Esmée een agent is. Zijn leven staat op het spel en jij moet hem helpen om zo snel mogelijk alle bewijzen te verzamelen. Alleen zo kunnen jullie de bende oprollen.

Hoe werkt het?

Tijdens de speurwandeling loop je door de straten van Appingedam. Je volgt de route die je op je mobiele telefoon ziet. Regelmatig moet je even stoppen om een puzzel op te lossen. Alleen met de juiste code kun je je route weer vervolgen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op de hulpmodule die je bij aankoop ontvangt. Zo weet je zeker dat je het einde haalt.

Andere routes

De infiltrant is de 4e speurwandeling van Damster Wandelingen. Eerder verschenen al ‘De havenmoord‘ en ‘Breng George thuis‘ voor volwassenen. Voor kinderen is er de route ‘Maffe Mick en de verdwenen spullen‘.

Vergelijkbare berichten