Maffe Mick en de verdwenen spullen

Ojee, er verdwijnen allerlei spullen. Kun jij er achter komen wat er mist?

Er is iets raars aan de hand in de straten van Appingedam. Er verdwijnen allerlei dingen! Dingen die vastzitten aan gebouwen en die belangrijk zijn voor de geschiedenis van de stad en de verdwenen spullen.

Maffe Mick en de verdwenen spullen

Er is iets raars aan de hand in de straten van Appingedam. Er verdwijnen allerlei dingen! Dingen die vastzitten aan gebouwen en die belangrijk zijn voor de geschiedenis van de stad. Er is maar één persoon die dit kan hebben gedaan: Maffe Mick! Een gekke professor die altijd allerlei trucjes uithaalt om onrust te zaaien. De burgemeester zit met zijn handen in het haar, want hij weet niet precies wat er is verdwenen. Kun jij hem helpen om een lijst te maken van de verdwenen spullen?

Hoe werkt het?
Tijdens deze fotopuzzeltocht volg je aan de hand van foto’s de route op een mobiele telefoon. Soms is er iets verdwenen van het plaatje. Door het gebouw of de locatie op te zoeken, kom je er achter wat er niet klopt. Door middel van 3 antwoordmogelijkheden verzamel je letters. De letters vormen aan het einde van de tocht een zin.

  • Direct te doen, reserveren is niet nodig
  • Voor één of meerdere teams met 1 tot 5 spelers
  • Route van ongeveer 1 uur en 2,2 km
  • Je hebt alleen een opgeladen smartphone met internet nodig

In het kort