Damster wandelingen bestaat 1 jaar

Hoera! Vandaag bestaat Damster Wandelingen 1 jaar! 🎈 Precies 1 jaar geleden zat ik aan tafel bij de Kamer van Koophandel in Groningen. Ik vond het ontzettend spannend want het voelt toch wel als een sprong in het diepe. Ik besloot toch de stap te wagen, want wat had ik te verliezen? Toch nam dit avontuur veel verantwoordelijkheid met zich mee en natuurlijk de hoop dat mensen dat wat je hebt bedacht ook echt leuk vinden.

Nu een jaar later kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik deze sprong heb gewaagd. Zo’n 500 mensen liepen mijn speurwandeling! Ik had nooit verwacht dat het direct al zo goed zou gaan. Naast vrienden en bekenden liepen ook veel inwoners van onze gemeente de speurwandeling. En zelfs scholen en klassen vol leerlingen stortten zich op de mysteries. Ik ben druk bezig met nieuwe plannen en ideeën en hoop deze dit jaar vorm te geven.

Iedereen die al een route heeft gelopen: bedankt! Er komt een nieuwe wandeling aan, maar daarvoor nog even geduld. Voor iedereen ‘m nog niet heeft gedaan: hup in de benen 😉 Om de verjaardag van Damster Wandelingen te vieren krijg je het hele paasweekend 10% korting. Dus ga er gezellig samen op uit en speur erop los!

Vergelijkbare berichten