(Moeder)dagactie

Komende zondag is het moederdag. Dit is niet voor iedereen een dag om naar uit te kijken. Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een mooi weekend wordt én omdat wandelen voor iedereen is, hebben we speciaal voor jullie een mooie kortingsactie.

Van donderdag 5 mei 18.00 uur tot vrijdag 6 mei 18.00 uur ontvang je 24 uur

lang 25% korting op alle speurroutes met de actiecode Dagactie1. Dit is een mooi moment om kennis te maken met de wandelingen van Damster Wandelingen. Ga dit weekend samen op pad en ontdek Appingedam aan de hand van de speurroute ‘Breng George Thuis‘ of ‘De Havenmoord‘. Twee spannende wandelingen waarbij je aan de hand van puzzels en raadsels een mysterie oplost.

De route ‘Breng George Thuis’ is 3,5 kilometer en de wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe goed je bent in puzzelen. Tijdens deze wandeling leer je meer over de historie van Appingedam.

De route ‘De Havenmoord’ is 4,8 kilometer en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Dit is een fictieve route waarbij je de moord op Lana moet oplossen. Ze is gevonden in de jachthaven van Appingedam. Aan jou de taak om erachter te komen wie dit op zijn of haar geweten heeft.

Fijn weekend!

Vergelijkbare berichten