top of page

Routes

Ontdek in Appingedam, een verborgen juweel in het noorden van Nederland. Deze sfeervolle stad biedt een schat aan bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je bezoek. Bewonder de middeleeuwse Nicolaïkerk met zijn imposante toren en ontdek de unieke hangende keukens aan het Damsterdiep. Slenter langs de monumentale Solwerderstraat met prachtige historische panden. En het leukste aan dit alles: doe het puzzelend met een van de routes.

Kies uit een van de 3 routes

1

Breng George thuis

Er loopt een vreemde man door de straten van Appingedam. Kom achter zijn verhaal en beslis zelf of je hem verder helpt.

2

De havenmoord

In de haven van Appingedam is een lijk gevonden. Help jij de moord op te lossen?

3

De infiltrant

Een undercoveragent bij de politie wordt ontdekt. Een bende criminelen zit hem op de hielen en jij moet helpen om het bewijs tegen hen te verzamelen en de onschuld van de agent te bewijzen.

Hoe werkt het?

De wandelingen doe je op je mobiele telefoon. Zodra je de aankoop doet, ontvang je een mail met daarin extra uitleg en de link naar de wandeling. Zorg er dus voor dat je telefoon goed is opgeladen. In de mail die je ontvangt zit ook een knop naar het hulpcentrum. Mocht je tijdens de wandeling vastlopen, dan kun je via de hulppagina hints opvragen. De link in de mail is 30 dagen geldig.

•    Direct te doen, reserveren is niet nodig
•    Voor één of meerdere teams met 1 tot 5 spelers
•    Je hebt alleen een opgeladen smartphone met internet nodig
 

bottom of page