top of page
Foto van de eigenaresse van Damster Wandelingen

Over mij

Hoi! Ik ben Marijke, 31 jaar en ik ben gek op puzzelen. Dit is dan ook de reden dat ik deze website ben begonnen. Appingedam is namelijk een prachtige stad en ik wandel graag. Deze drie factoren heb ik gecombineerd tot Damster wandelingen. Zo kun je wandelen, speuren en Appingedam leren kennen!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Mijn verhaal

Ik woon al 31 jaar in het mooie Appingedam en ben trots op deze historische stad. Er zit een rijke geschiedenis achter en met mooie straatjes en groene parken is het de perfecte omgeving voor een leuke wandeling. Tijdens de lockdown had ik aardig wat vrije tijd over en ging er vaak op uit voor een wandeling. Op een dag ontstond het idee om dit te gaan combineren met puzzelen. Ik begon met het verzinnen van een route met een leuk verhaal en met opdrachten. Uiteindelijk groeide dit uit tot een heuse website met alles erop en eraan. 

Omdat er in Appingedam geen wandelroutes zijn, leek me dit de uitgelezen kans om niet alleen speurwandelingen aan te bieden maar ook educatieve routes. Dit idee zit nog in het vat en hoop ik binnenkort vorm te gaan geven. Er is namelijk genoeg te vertellen over de geschiedenis van de stad. 

Ik hoop dat de wandelingen in de smaak vallen. Dat je er iets van leert maar er bovenal ook veel plezier aan beleeft! Niets is zo gezond als wandelen en een goede breinbreker ;) 

Liefs, Marijke

Contact

Wil je me een vraag stellen, samenwerken met Damster Wandelingen of feedback achterlaten? Neem dan contact op.

bottom of page